Hier zijn we echt goed in

  • Hier zijn we echt goed in Productie

    Of het nu om een eenmalige brochure of een compleet magazine gaat, wij zorgen desgewenst voor de gehele coördinatie en productie. Van inhoudsplan tot aan print- of onlinepublicatie.

  • Hier zijn we echt goed in Tekst

    Als tekstschrijvers zijn we door de wol geverfd als het gaat om teksten voor advertorials, redactionele artikelen en advertenties. Beauty is onze specialiteit, maar ook wat betreft gezondheid en lifestyle bent u bij ons in goede handen.

  • Hier zijn we echt goed in Beeld

    Dankzij ons professionele netwerk van stylisten, fotografen en vormgevers, leveren wij beeld op maat voor al uw publicaties. Waar nodig werken we ook met beeldbanken.

Advertorials

Samen met de beste vormgevers leveren we maatwerk als het om advertorials gaat. We hebben ervaring met grote merkcampagnes en zijn creatief, snel en flexibel. En, niet onbelangrijk, we leveren aan alle uitgevers.

 

Redactionele producties

Tekst, beeld, styling, eindredactie, wij leveren complete redactionele producties. Voor tijdschriften, sponsored magazines, brochures en dergelijke. We begeleiden, waar nodig het volledige redactionele proces van concept tot aan drukklaar eindproduct. Daarbij maken we gebruik van ons professionele netwerk van fotografen, modellen, stylisten, tekstschrijvers en vormgevers.

Sponsored magazines

Afhankelijk van uw wensen zorgen wij voor de totale inhoudelijke productie van diverse media-uitingen. Waar nodig doen we dat samen met ons uitgebreide netwerk van professionele fotografen, stylisten en artdirectors. Voor meer omvangrijke opdrachten werken wij graag samen met toonaangevende uitgeverijen van relatiemedia.

Persberichten

Vaak valt of staat uw free publicity bij een goed persbericht. Een persbericht moet opvallen, aandacht trekken en met weinig woorden veel nieuws vertellen. Als tekstschrijver én journalist weten wij dit als geen ander. Op aanvraag kunnen we een voorbeeld van een persbericht, zoals wij die maken, toesturen.

Online

• Facebook
Social media worden steeds belangrijker. Wij denken graag met u mee als het om de inhoud van uw facebookpagina gaat. Wij leveren relevante content, die zo mogelijk wekelijks of dagelijks inspeelt op de actualiteit.
• Nieuwsbrieven
Veel nieuwsbrieven belanden ongelezen in de prullenbak. Ze zijn te lang of dodelijk saai geschreven. U scoort met een nieuwsbrief die lekker vlot leest en kort en bondig informatie geeft. Op aanvraag kunnen we een voorbeeld van een nieuwsbrief, zoals wij die maken, toesturen.
• Websites
Steeds meer consumenten halen informatie van internet. Een goede website is een visitekaartje. Dat betekent korte informatie, maar ook leuke en verrassende tips en adviezen. Op gebied van beauty en lifestyle zijn wij dé expert.